Cannabis Seeds 101: Hoe autoflower wietzaden buiten te kweken

Met de legalisering van cannabisgebruik in de meeste landen, staan ​​sommige staten ook thuiskweek toe. Daarom kan het kweken van autoflower wietzaden buiten en buiten een lonende en kosteneffectieve ervaring zijn.

Ben je van plan om je soort te kweken? Je hoeft geen professional te zijn om je autoflower te kweken. Hier is een eenvoudige gids voor beginners zoals jij.

Makkelijke tips om autoflower wietzaden buiten te kweken

Tip # 1. Kies wat voor soort soort je gaat kweken.

Niet alle soorten zullen in elk type klimaat efficiënt groeien. Hoewel je ze nog steeds kunt kweken, zal de productie niet hetzelfde zijn als in het juiste klimaat. Welke autoflowering wietzaden je moet kweken, hangt af van je omgeving.

Sativa’s zijn uitstekend te kweken in tropische klimaten met langere groeiseizoenen. Terwijl de indica’s prima groeien voor regio’s met kortere groeiseizoenen en temperatuurschommelingen. Maar je hoeft geen zorgen te maken als je wilt groeien Indica’s in een tropisch klimaat of vise versa. Je hoeft alleen maar te kiezen welke soort past bij het buitenklimaat waarin je leeft.

Daarnaast moet je overwegen of je een autoflowering cannabis of een fotoperiode soort wilt kweken.

Voor autoflowering soorten bloeit ze slechts een paar weken na de ontkiemingsperiode. Na 3-4 weken kan hij automatisch gaan bloeien. Deze soorten zijn meestal kleiner en produceren minder opbrengsten. Maar ze zijn perfect voor beginners omdat er geen lichtmanipulatie nodig is. Deze soort neemt de complicatie weg van uitgebreide lichtdekking of wijziging van daglichtcycli.

Hoewel de fotoperiode soort, bloeit ze wanneer de dagen korter worden dan nachten. Deze soort kan groter worden en grotere opbrengsten produceren dan haar autoflowering tegenhangers. Afgezien daarvan duurt de groeiperiode langer, daarom is timing erg essentieel voor buitenkwekers.

Tip 2: Houd het groeiseizoen van cannabis in de gaten

Het groeiseizoen van cannabis hangt af van het klimaat waarin je leeft. Meestal duurt het ongeveer 70-150 dagen om van wietzaden tot oogst te groeien.

Zorg er dus voor dat je een autoflower wietzaadje kiest dat binnen jouw tijdsbestek past. De autoflowers kunnen binnen 2 à 3 maanden een gemakkelijke oogst opleveren.

Tip 3: Kies de locatie

Locatie is erg belangrijk bij het autoflower wietzaden buiten. Je moet bepalen hoeveel direct zonlicht je wietplant krijgt. Wilt u buiten planten, dan kunt u op het zuiden planten.

U kunt een kompas gebruiken om het zuidelijke deel van uw locatie te lokaliseren. Door je autoflower op het zuiden te plaatsen, heb je in ieder geval recht op zonlicht tot de zon ondergaat. Dit resulteert het hele jaar door in uitstekende producten.

Tip # 4: Kies de juiste maat pot

Als het gaat om autoflowering wietzaden, moet je een grotere pot maken. U dient vast te stellen een ideale kant voor auto’s, omdat in de eerste 3 weken, de wortels begint te ontwikkelen en de vegetatieve groei vormen. Je kunt een potmaat van ongeveer 20 liter gebruiken om een gevestigde, vruchtbare wortelzone te produceren zonder ruimte te verspillen.

Tip # 5: Autoflower voeden en water geven

Net als alle andere planten, moet je voorkomen onder water geven en overwatering uw autoflowering cannabis soort. Til uw potten / container op om te controleren of het tijd is om water te geven. Als je voelt dat het licht aanvoelt en gemakkelijk op te tillen is, is het tijd om het water te geven. Maar als het zwaar aanvoelt, wacht dan de tijd erop.

Als u uw auto’s voedt met voedingsstoffen, overweeg dan om een ​​½ of ¾ van de standaard dosis te doseren. Of u kunt overwegen om een ​​voeding met langzame afgifte te kiezen, volg een stikstof-fosfor-kalium (NPK) -verhouding van 3-4-4.

Tip # 6: Train je autoflower

U kunt de hoeveelheid licht die uw autoflowers kunnen ontvangen, regelen / versterken. Door het te trainen, kunt u de algehele grootte, kwaliteit en opbrengst verhogen. Je autoflower wietzaden buiten kweken hoeft niet zo moeilijk te zijn, want ze zijn onderhoudsarm. U hoeft alleen de basis en de juiste manier te kennen.

Published by Wietzadenshop Free seeds online

Wil je autoflower wietzaden buiten kweken? Hier bij Wietzadenshop Free seeds online hebben we meer dan 60 soorten op voorraad en de beste opbrengst. Products: Blog and good costumor help, wietzaden Business Hours: Tue-Sat: 12:00pm-6:00pm Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Boteringestraat 41, 9712 PH Groningen, Netherlands Bel ons op 003150-2043096 E-mail ons op info@freeseedsonline.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: